İşte çok para kazandıracak meslekler:
BU İŞLERİ YAPANLAR KÖŞEYİ DÖNECEK!


Trabzon hurması yetiştirebilirsiniz: Halk arasında 'Trabzon hurması' olarak bilinen aynı zamanda Japon elması olarak da anılan bu hurma çeşidi, son yıllarda halk arasında oldukça tüketilmeye başlandı.

Bombus arısı: Hormonlu üretime karşı iyi tarım uygulamaları içinde yer alan ve Tarım Bakanlığı'nın da desteğine tabii olan bombus arıları son zamanların en gözde girişim alanlarından biri.

Manda yetiştiriciliği yine revaçta: Manda yetiştiriciliği yeni bir fırsat kapısı aralayabilir. Zira manda popülasyonu son yıllarda oldukça düştü.

İsviçreli Saanen keçisi kazandırıyor: Adını İsviçre'deki Saane Vadisinden alan Saanen keçileri, süt verimliliği, kolay beslenmesi ve farklı koşullara kolaylıkla uyum sağlamasıyla keçi besiciliğinde önemli bir yere sahip.

İstiridye mantarında fırsat var: Türkiye'de tarım sektöründe yeni bir yer bulmaya başlayan istiridye mantarı da girişimcilerin gözdesi olmak için ideal bir iş alanı.

Ponny çiftlikleri kurabilirsiniz: Daha çok sirklerde görmeye alıştığımız minyatür at çeşitlerinden ponny yetiştiriciliği henüz Türkiye'de yaygın değil. Zira Türkiye'nin iklimi bu atların yetiştiriciliğini yapmak için oldukça uygun. En küçüklerinin boyu sadece 42 cm, kiloları ise 20-60 arasında değişiyor.

Solucan gübresi yapabilirsiniz: Solucan gübresi, 50 yılı aşkın bir süredir ABD başta olmak üzere Avrupa'da ve dünyanın birçok başka ülkesinde üretiliyor. Her tür meyve, sebze, ağaç ve bitki türlerinin yetiştirilmesinde de yaygın olarak kullanılıyor.

Genellikle mart ve nisan aylarındaki yağmurlarla çam, meşe, gürgen, dişbudak, elma ve ceviz ağaçlarının dibinde yetişen kuzugöbeği Aydın’ın Karacasu ilçesinde özellikle Bahçeköy, Çamköy, Dereköy, Yazır, Ataköy gibi mahallerde çalı diplerinde bulunuyor.
kuzu göbeğinin fiyatlarının kilosu 90 lirayı buldu.