Rus Hapishanesinde Büyük Kaos: Müdür Rehin Alındı, Çok Sayıda Ölü ve Yaralı

Rusya'nın Volgograd bölgesindeki bir hapishanede yaşanan isyan ülkeyi şoke etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde hapishane müdürü ve bazı görevlilerin öldürüldüğü görüldü.

Rusya'nın Volgograd bölgesindeki bir hapishanede çıkan isyanda çok sayıda kişi hayatını kaybetti. İsyanın, disiplin komisyonu toplantısı sırasında başladığı ve bazı mahkumların hapishane yetkililerini rehin aldığı belirtildi.

Rus medyasında yer alan haberlere göre, Volgograd bölgesindeki hapishanede bazı mahkumlar isyan çıkardı. İsyanın disiplin komisyonu toplantısı esnasında başladığı, olaylarda ölü ve yaralıların bulunduğu ifade ediliyor.

Sosyal medyadaki paylaşımlarda hapishane müdürü ile bazı görevlilerin rehin alındığı belirtiliyor. Paylaşılan görüntülerde bazı görevlilerin mahkumlarca öldürüldüğü görülüyor.

İsyanı terör örgütü DEAŞ mensuplarının gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

DÜNYA Haberleri

AP’den Dijital Platformlara Yeni Yaş Sınırı Çağrısı: 13 Yaş Altına Tam Yasak, AB Genelinde 16 Yaş Sınırı Gündemde
Fransa’da 30 Yıl Sonra Yeni Askerlik Dönemi: Gönüllü Model Geliyor
ABD’de H5N5 şoku! Kuş gribi ilk kez insan ölümüne yol açtı
Akdeniz'de 5.2 Büyüklüğünde Deprem! KKTC'den de Hissedildi
Portekiz vatandaşı olmak isteyenlere kötü haber! Süre 10 yıla çıkarılıyor