Trump'tan, Biden'ın Seçim Yarışından Çekilmesiyle İlgili İlk Açıklama

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, "(ABD Başkanı Joe) Biden, başkanlık için aday olmaya hiçbir zaman uygun değildi ve durumu başkanlığa devam etmeye de uygun değil." açıklamasında bulundu.

Eski Başkan Donald Trump, Joe Biden'ın seçim yarışından çekilmesinin ardından yaptığı açıklamalarda, Biden'ın 2020 seçimlerini "yalanlar ve yalan haberler" sayesinde kazandığını öne sürdü. Trump, Biden'ın doktoru ve çevresindekilerin, onun başkanlık görevini sürdüremeyeceğini bildiklerini ifade ederken, Biden'ın başkanlık döneminin ülkeye büyük zararlar verdiğini savundu.

'Biden Hiç Başkan Olmamalıydı' 

Trump, Biden'ın seçim yarışından çekildiğini duyurmasının ardından Social Truth adlı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Biden'ın 2020'de "yalanlar ve yalan haberler" sayesinde başkanlığı kazandığını belirten Trump, doktoru ve çevresindekilerin Biden'ın başkan olmayacağını bildiğini ifade etti.

Trump, "Biden hiç Başkan olmamalıydı." ifadesini kullanarak Biden'ın başkanlığı döneminde ülkenin büyük zarar gördüğünü savundu.

"Biden, başkanlık için aday olmaya hiçbir zaman uygun değildi ve durumu başkanlığa devam etmeye de uygun değil." ifadesine yer veren Trump, Biden'ın başkanlığının ülkeye verdiği hasarı hızlıca "tamir edeceğini" kaydetti.

DÜNYA Haberleri

Almanya’dan Afgan sığınmacılara ret kararı: Pakistan’da bekleyen bazı kişiler ülkeye kabul edilmeyecek
Türkiye – Kuzey Makedonya ilişkileri masaya yatırıldı: İsmail Ali'den Türkiye Balkanlar’da etkin ve yapıcı bir güç çıkışı
AP’den Dijital Platformlara Yeni Yaş Sınırı Çağrısı: 13 Yaş Altına Tam Yasak, AB Genelinde 16 Yaş Sınırı Gündemde
Fransa’da 30 Yıl Sonra Yeni Askerlik Dönemi: Gönüllü Model Geliyor
ABD’de H5N5 şoku! Kuş gribi ilk kez insan ölümüne yol açtı