10 yıl içinde fiyatı katlanacak arsalar: Üstelik İstanbul'a çok yakınlar

Son dönemde İstanbul'da arsa bulmak zorlaşınca birçok yatırımcı İstanbul'a yakınlığıyla bilinen Bursa gibi illere yönelmeye başladı. Gayrimenkul hukuku uzmanı Murat Gültekin, Bursa’da değer kazanması beklenen 25 araziyi paylaştı:

İstanbul'da arsa sahibi olmanın giderek zorlaşması, yatırımcıları ve konut arayışında olan vatandaşları çevre illere yönlendirdi. Özellikle Marmara Bölgesi'nin yükselen yıldızı Bursa, son dönemde gayrimenkul piyasasında dikkat çekici bir ivme yakaladı. Çok sayıda yatırımcı Bursa'ya akın ediyor.

***

İstanbul'daki yüksek fiyatlar ve sınırlı arsa arzı, alternatif arayışlarını beraberinde getirdi. Ulaşım kolaylıkları, sanayi potansiyeli ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Bursa, bu arayışın odak noktası haline geldi. Özellikle İstanbul'a yakınlığı ve gelişmiş ulaşım ağı sayesinde, hem yatırımcılar hem de yaşamak için daha sakin ve uygun fiyatlı bir alternatif arayanlar için cazip bir seçenek sunuyor. Bursa'nın dört bir yanından birçok yatırımcı  arsa topluyor. 

Bursa'nın son dönemde en çok değer kazanan iller arasında yer alması, bölgedeki arsa ve konut projelerine olan talebin arttığını gösteriyor.

BURSA'NIN ARSALARI DEĞER KAZANACAK BÖLGELERİ

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, resmi sosyal medya hesabı https://x.com/muratguItekin yaptığı paylaşımda Bursa’da geleceği olan arazi fırsat bölgelerini tek tek paylaştı. Murat Gültekin'in paylaşımı kısa sürede ses getirdi. 

Murat Gültekin’in paylaşımı şu şekilde:

Alırken kazanmak isteyenler !!!

Bursa’da geleceği olan arazi fırsat bölgelerine göz atabilir…

Nilüfer:

Yolçatı
İrfaniye
Çaylı
Fadıllı
Korubaşı
Güngören

Orhangazi:

Fındıklı
Hamzalı
Gemiç

Mudanya:

Esence
Söğütpınar
Mesudiye
Akköy
Eğerce

İnegöl:

Edebey
Yeniceköy
Akıncılar
Kayapınar
Alibey
Konurlar

Kestel:

Narlıdere
Seymen
Barakfakih
Saitabat
Soğuksu

Mudanya’da yazdığım bölgelerden tarla alımına daha çok özen gösterin. Uzun vade niyetiyle Kestel’de yazdığım yerlerden arsa alınabilir.

İlgili Haberler

Antikacılar kapış kapış alıyor: Yıllar önce her evde bulunan fincanlar şimdi ne kadar ediyor
Kuzey Makedonya’ya yoğun göç
İstanbul'un en iyi ilçeleri

EKONOMİ Haberleri

81 ildeki tapularla ilgili yeni düzenleme. Kritik karar belli oldu
Kira Yerine Ev Kredisi: Güncellenen Oranlarla İşte Ödeme Tablosu
29 ilde 449 arsa satışa çıkarılıyor! Açık artırmalar Ekim’de başlayacak
Altında Çifte Rekor: Gözler O Tarihte! Yükseliş Sürecek Mi...
Çalışanlar Dikkat! Bu Şekilde Rapor Alanlar Tazminatsız Kovulabiliyor