CHP’li eski vekilden erken seçim iddiası! Tarih bile verdi

CHP’li Eski Milletvekili Fikri Sağlar, iktidarın ‘erken seçim’ hazırlığı yaptığını ifade ederek, "Baskın seçim yapacaklarını düşünüyorum. O da herhalde ocak ayında kararı alınacaktır" iddiasında bulundu.

Siyasette erken seçim tartışmaları devam ederken, CHP Eski Milletvekili Fikri Sağlar, dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

TELE1’e açıklamalarda bulunan Sağlar, Meclis’te herkesin hesap sorduğunu belirterek, Gerçek gündemin dışında başka gündemlerle de uğraşıyoruz” dedi.

Yaşanan bu durum seçim kararı alınınca sona ereceğine vurgu yapan Sağlar, “Baskın seçim yapacaklarını düşünüyo rum. O da herhalde ocak ayında kararı alınacaktır. O zaman rahatlar insanlar. Seçim sürecinde ne yapacakları belli olur. CHP bunu gördüğü için, haftada 2 gün yaptıkları eylem toplantılarını yurt dışında da yapıyor. Diğer partiler de kızgınlıklarını bir kenara bırakıp ne yapacaklarını söyleyeceklerdir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

TARİH VERDİ

Erken seçimin Mart ayında yapılabileceğini belirten Sağlar, “Ocak ayında karar verilecektir, Mart ayında seçim yapılacaktır” dedi.

EKONOMİ Haberleri

Denizbank'ın ekim 2026 özel promosyonu! Emeklilere veriyor
TOKİ, 46 ilde 383 arsayı satışa çıkarıyor
BDDK'dan flaş karar: İran merkezli bankanın Türkiye'deki faaliyet izni iptal edildi
Emekli ve memura ocak ayında gelecek zam! Bakan Şimşek ipucu verdi
Şamil Tayyar’dan fon krizinde sert tepki: 515 bin yatırımcının 830 milyar lirası buhar oldu