Ekonomist Özgür Demirtaş, 'Maalesef iyi haber veremiyorum' dedi ve açıkladı.. Yıl sonunda

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, alım gücünün düşüşüne dikkat çekti. Demirtaş, 2024 sonuna işaret ederek, "Sene sonuna kadar çok daha kötüsü gerçekleşecek" iddiasında bulundu

ULUSALPOST- Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye ekonomisine dair görüşlerini paylaşmaya devam ederken yıl sonu için korkutan bir tahminde bulundu.

Hemen her paylaşımı gündem olan Prof. Dr. Demirtaş, Türkiye'de alım gücünün feci derecede düştüğünü ve dar gelirlinin can çekiştiğini ifade ederek, "Maalesef size iyi haber veremiyorum: Sene sonuna kadar çok daha kötüsü gerçekleşecek" değerlendirmesi yaptı.  

Sabit gelirlinin alım gücünün daha da düşeceğini öngören Özgür Demirtaş, "Pahalılığa inanamayaksınız" ifadesini kullandı.  

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, X (Twitter) mesajını şöyle sonlandırdı: "Ben ülkemi 10 yıl önce uyardım. Defalaca uyardım Hepsi gerçek oldu."

Kaynak: Duvar.com.tr

EKONOMİ Haberleri

Ev Almayı Düşünenler Dikkat! Ünlü Ekonomist Konutta Yaklaşan Krizi Açıkladı
İş Bankası beklenen hamlesini yaptı! Emekliye dev promosyon
İstanbul’da Ekmek Fiyatlarına Yeni Zam! 200 Gram Ekmek 15 TL Oluyor
PTT ve Ziraat Bankası duyurdu! Tek seferde 66.500 TL maaş promosyonu
24 Saatte Ödeme! Ziraat Bankası'ndan Yeni İhtiyaç Kredisi Kampanyası