Otomobil devi Tesla dünyada bir ilke imza attı! Rekor kıracaklar

Elektrikli otomobil devi Tesla, dünyanın ilk otonom otomobil teslimatını gerçekleştirirken fabrikadan çıkan bir Model Y, yeni sahibinin adresine kendi kendine gitti. Satış rekoru kırması beklenen bu hamle ile ile otomobil devi Tesla rekor kıracak.

Elektrikli otomobil devi sektördeki iddialı yürüyüşünü sürdürüyor. Elektrikli otomobil devi Tesla, dünyanın ilk otonom otomobil teslimatını gerçekleştirerek bir ilke imza attı.

Fabrikadan çıkan bir Model Y, yeni sahibinin adresine kendi kendine gitti. Yaşanan olay, sosyal medyada büyük beğeni toplarken, yeni atılımların yapılıp yapılmayacağı da otomobil sevdalıları tarafından merak ediliyor.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Otomobil devi Tesla'nın resmî X hesabından yapılan açıklamada yer verilen videonun devrim niteliğinde adımların ilk sinyali olup olmayacağını merak edilirken, teknoloji tutkunları atılan adıma büyük ilgi gösterdiler. O görüntüler binlerce kişi tarafından seyredildi.

TESLA'NIN AÇIKLAMASINDA NELER YER ALDI?

TESLA'nın resmi x hesabı üzerinden paylaşımda; ‘’Dünyanın ilk otonom araç teslimatı gerçekleşti!’’başlığı ile

‘’Bu Tesla, Teksas’taki Gigafactory’den yeni sahibinin yaklaşık 30 dakika uzaklıktaki evine kendi kendine giderek teslim edildi — park alanlarından otoyollara ve şehir içi yollara kadar tüm güzergâhı otonom olarak kat etti.’’ ifadeleri yer aldı.

EKONOMİ Haberleri

BİSAM'a göre Yoksulluk sınırı 122 bin lira Açlık sınırı 37 bin TL'yi aştı
51 ilde TOKİ açık artırmayla 540 gayrimenkul satacak
Emeklilik hesapları sil baştan! 400 bin çalışanı yakından ilgilendiriyor
Konut ve kiralarda en yüksek artışın olduğu iller belli oldu! İstanbul'a yaklaştılar
Bakanlıktan faiz indirimi haberlerine yalanlama