Akademisyen Cenk Yiğiter Evinin Önünde Silahlı Saldırıya Uğradı

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden ihraç edilen barış akademisyeni Cenk Yiğiter, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

Cenk Yiğiter, 2017 yılında yayımlanan bir KHK ile "Bu Suça Ortak Olmayacağız" başlıklı bildiriye imza attığı gerekçesiyle üniversitedeki görevinden ihraç edilmişti. 

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden KHK ile ihraç edilen akademisyen ve avukat Cenk Yiğiter, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla saldırıyı duyuran Yiğiter, hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

Saldırıya Uğradığını Sosyal Medya Hesabından Duyurdu

Cenk Yiğiter sosyal medya paylaşımında, "Evimin önünde silahlı saldırıya uğradım. Hayati bir tehlikem yok ambulans bekliyorum" dedi.

GÖZDEN KAÇMASIN Haberleri

Çılgın sayısal loto sonuçları açıklandı mı? 15 Temmuz Çılgın sayısal loto kazanan numaralar
Telefon kullanımı, vücudumuzun şeklini nasıl etkiliyor, nelere yol açıyor?
Bugün Ne Pişirsem Diyenlere: 24 Haziran 2026 Günün Menüsü
Alman turist gurbetçileri eleştirdi: Türkiye'ye bayıldık. Türkler neden Almanya'ya geliyor
Ehliyeti olanlara belediyede kadrolu iş müjdesi! Başvurular başlıyor