AKP'ye yakın yazardan sert çıkış! AK Partililerin sesiz kalmaları Erdoğan’a ihanettir

İktidara yakın gazeteci Osman Diyadin, AKP’li vekillerin CHP’lilerin açıklamalarına tepki göstermemesine ateş püskürterek, “AKP’lilerin sesiz kalmaları Erdoğan’a ihanettir” dedi.

Cem Küçük’ün ardından bu seferde iktidara yakın gazeteci Osman Diyadin de AKP’li vekillerin CHP’lilerin açıklamalarına tepki göstermemesine ateş püskürterek, “AKP’lilerin sesiz kalmaları Erdoğan’a ihanettir” yorumunu yaptı.

19 Mart’ta İBB’ye yapılan operasyonların ardından CHP’li pek çok belediye başkanı tutuklanmıştı. İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu 5 aya yakındır Silivri’deki cezaevinde bulunuyor. CHP tarafından operasyonlara ilişkin açıklamalar ve iddialar gündeme gelirken, Bu açıklamalara AKP içerisinde ses gelmemesi bazı kesimleri rahatsız etti.

“BU SUSKUNLUK AKIL ALIR GİBİ DEĞİL!..”

Cem Küçük, AKP’deki vekiller, belediye başkanları, parti üyelerinin ağızlarını açmadığının altını çizerken, “Ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapmasını bekliyorlar ya da AK Parti sözcüsü Ömer Çelik’in... Bakanınızı haksız yere linç ediyorlar, konuşmuyorsunuz. Olacak iş değil bu! Son bir not düşeyim: Bu suskunluk akıl alır gibi değil!..” tepkisini göstermişti.

DİYADİN: AKP’LİLERİN SESİZ KALMALARI ERDOĞAN’A İHANETTİR

Küçük’ten sonra bu sefer de  Osman Diyadin'den tepki geldi. Diyadin, “CHP’lilerin her gün bilinçli olarak ürettikleri yalanlarla milleti tahrik etmelerine karşı AK Partili vekillerin, yöneticilerin, bel. başkanlarının ve teşkilatlarının büyük bölümünün görmezden gelip sessiz kalmaları Başkan Erdoğan’a ihanettir! Karneleri sosyal medya hesaplarıdır” diyerek partililerini uyardı.

İlgili Haberler

Cumhur İttifakı ortağından çok tartışılacak teklif! DEM bu işe ne diyecek
AKP’li isim gerçekleri itiraf etti! Neden güç kaybettiklerini anlattı
Son seçim anketinde sürpriz sonuç! Sıralama baştan sona değişti

GÜNCEL Haberleri

Kılıçdaroğlu tepkilere dayanamadı! Hakaret edenlere dava şoku
Fatih Altaylı'dan tartışma yaratacak CHP iddiası! Tüm adaylar yok hükmünde olacak
Kübra Par yeni adresinde! Ana haber bültenini sunacak
İYİ Parti’de sular durulmuyor! Toplu istifa dalgası
Rasim Ozan Kütahyalı Kurultay davasında ne olabilir açıkladı