Bahçeli'den CHP'ye uyarı! Yanlıştan dönün, ısrar partinizi eritir

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve AKP Lideri Erdoğan'ın ABD ziyareti ardından başlayan meşruiyet tartışmalarına ilişkin sessizliğini bozdu.

ABD Büyükelçisi Tom Barrack'ın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a 'meşruiyet vereceğiz' minvalindeki sözleri büyük tepki çekti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de ABD ve AKP iktidarına tepki gösterip Türkiye'de siyasilerin tek meşruiyet kaynağının halk olduğunu ifade etti.

Bahçeli, meşruiyet tartışmalarına ilişkin sessizliğini bozdu. Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Yeni yasama yılının asılsız ve anlamsız meşruiyet tartışmalarının gölgesinde kalacak olması Cumhuriyet Halk Partisi’nin hapsolduğu kriz girdabının genişleyerek ilerlediğini göstermektedir. 

Meşruiyeti sorgulanan Sayın Cumhurbaşkanımız yüzde 52 oyla seçilmiş ve göreve gelmiştir.

Bu seçimin sorgulanıp sulandırılma arayışı evvelemirde milletimize hakaret, devlete ve demokrasiye de başkaldırı teşebbüsüdür.

Cumhuriyet Halk Partisi skandal yanlıştan dönecek cesaret, dirayet ve erdemi bilavasıta sergilemek durumundadır.

Tam tersi bir ısrar ve inat bu partinin erimesini daha da hızlandıracaktır."

GÜNCEL Haberleri

En başarılı 5 belediye başkanı! Listede Çerçioğlu var Yavaş yok
Son ankette makas açıldı! CHP 2.parti konumuna düştü
81 İlde Yeni trafik kuralı yürürlükte: Uymayana 75 bin TL ceza var
Yılmaz Güney tartışması yeniden alevlendi: Nur Sürer’den sert savunma
Özgür Özel'den dikkat çeken Abdullah Gül ve Mansur Yavaş açıklaması