Çanakkale'deki deprem sonrası Naci Görür'den kritik açıklama

Gökçeada'daki deprem sonrası Naci Görür, kritik uyarıda bulundu. Görür, "Bu deprem KAF’ın kuzey kolu, yani İstanbul’da deprem beklediğimiz kolun üzerinde. Stres dağılımını etkileyebilir" dedi.

AFAD, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.

Merkez üssü Çanakkale-Gökçeada olan depremin büyüklüğünü AFAD 4.6 olarak açıklarken; Kandilli Rasathanesi 4.8 olarak duyurdu. Ege ve Akdeniz'de art arda meydana gelen depremler sonrası ilk yorum Prof. Dr. Naci Görür'den geldi.

Görür, depremin Kuzey Anadolu Fay hattının kuzey kolunda yani İstanbul'da deprem beklenilen kolun üzerinde meydana geldiğini söyledi. Görür, "Stres dağılımını etkileyebilir" diye uyardı. 

GÜNCEL Haberleri

Meteoroloji 10 ili uyardı
Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı YENİ Parti'ye Katıldı
Yarına dikkat : Marmara ve Ege kıyıları için kuvvetli yağış uyarısı
Google İnternet Haberciliğini bitirmeye kararlı : Gazeteci sayısı 2035'e kadar yarı yarıya azalabilir
Çukurova Belediyesi soruşturmasında son dakika