Cezaevindeki Fatih Altaylı'ya sponsor olan firma desteği kesti

Tutuklu gazeteci Fatih Altaylı, patron kararıyla Yatsan’ın sponsorluktan çıktığını açıkladı.

Silivri’deki cezaevinde tutuklu olarak bulunan ünlü gazeteci Fatih Altaylı, patron kararıyla Yatsan’ın sponsorluktan çıktığını duyurdu. Altaylı’nın açıklamasının hemen akabinde Otel zinciri sahibi Metin Durmaz, yeni otel projesinde Yatsan yataklarını çıkarmasıyla destek vermişti.

22 Haziran’da "Cumhurbaşkanını tehdit" suçundan tutuklanan Fatih Altaylı, Silivri’deki Marmara Cezaevinde bulunuyor. Altaylı, kendi YouTube hesabı üzerinden “Fatih Altaylı Yorumlayamıyor” başlığıyla cezaevinden yazdığı mektuplar ile gündemde yer edinmeye devam ediyor.

SPONSOR ŞOKU 

Altaylı, dünkü mektubunda, bir sponsorun kendilerinde ayrıldığını belirterek, “Sponsorlarımızdan Yatsan'ın sponsorluğunun sona ermesi izleyicilerimizin ilgisini çekmiş ve tepki göstermişler durumu anlatayım. Yatsan'ın CEO'su Gökalp Bey'le dostluğumuz çok değerlidir. Bu bir patronaj kararıdır ve Yatsan'ın CEO'su Gökalp dostumuza bugüne kadarki destekleri için teşekkür ederiz” dedi.

ALTAYLI’YA DESTEK GELDİ

Altaylı’nın açıklamasının ardından destekler ise gelmeye başladı. Ünlü otel zinciri sahibi Metin Durmaz, yeni otel projesinde Yatsan yataklarını çıkardığını açıkladı. Durmaz, “Yatsan, Patron kararıyla Fatih Altaylı'nın sponsorluğunu bırakmış :) ben de bir patron kararı verip Otel projemiz deki Yatsan Yataklarını projeden az önce çıkardım. Düşene vuran bizden değildir!” ifadelerini kullandı.

GÜNCEL Haberleri

Meteoroloji 10 ili uyardı
Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı YENİ Parti'ye Katıldı
Yarına dikkat : Marmara ve Ege kıyıları için kuvvetli yağış uyarısı
Google İnternet Haberciliğini bitirmeye kararlı : Gazeteci sayısı 2035'e kadar yarı yarıya azalabilir
Çukurova Belediyesi soruşturmasında son dakika