CHP alarma geçti! Başkanlardan sonra sıra milletvekillerine mi geldi?

CHP'li Belediyelere yapılan operasyonların ardın ibre milletvekillerine mi döndü? CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat flaş bir iddiada bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, "Çok iddialı bir şey söylüyorum" diyerek bazı milletvekillerinin özellikle CHP'li vekillerin teknik ve fiziki takibe alındığı yönünde kendilerine bilgiler geldiğini söyledi.

Karabat, katıldığı Halk TV yayınında, "Toroslarla birlikte o dönem telekulak skandallarını tartıştık. Devletin üst düzey bürokratlarının, iş adamlarının, dinlendiğine dair konular tartıştık. Ben size buradan bir soru sorayım. Bize gelen başka bir iddia var. Savcılık buraya bir yoğunlaşsın. Bir milletvekili soruşturma kapsamında teknik ve fiziki takibe alınabilir mi? Şimdi bize gelen bilgiler bazı milletvekillerinin özellikle CHP milletvekillerinin teknik ve fizike takibe alındığı yönünde. Çok iddialı bir söylüyorum." dedi. Karabat, "Bir milletvekili soruşturulması özel kurallara tabi, dokunulmazlığı var. Suçüstü hali olmadığı zaman o ayrı bir haldir. Milletvekili teknik ve fiziki takibe uğratılamaz. Çok iddialı bir şey söylüyorum." ifadesini kullandı.

GÜNCEL Haberleri

Tevfik Göksu : CHP'ye oy verenler pişman, AK Parti İstanbul'u geri alacak
En başarılı 5 belediye başkanı! Listede Çerçioğlu var Yavaş yok
Son ankette makas açıldı! CHP 2.parti konumuna düştü
81 İlde Yeni trafik kuralı yürürlükte: Uymayana 75 bin TL ceza var
Yılmaz Güney tartışması yeniden alevlendi: Nur Sürer’den sert savunma