CHP Bandırma'da toplu istifa: Belediye Başkanı Dursun Mirza ve 16 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde CHP'den istifa eden Belediye Başkanı Dursun Mirza ve 16 meclis üyesi YENİ Parti’ye katıldı. Tüm ilçe teşkilatının da katıldığı geçiş sonrası Bandırma Belediyesi meclisinde CHP’li üye sayısı 4’e geriledi.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde YENİ Parti ilçe teşkilatının açılış töreni, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yaşanan toplu istifalar ve katılıma sahne oldu. 

CHP'den istifa eden Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve 16 belediye meclis üyesi resmi olarak YENİ Parti'ye katıldı.

Meclisteki Sandalye Sayısı 4'e Düştü

Eski CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak’ın YENİ Parti'nin Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirildiği süreçte; Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve geçmiş dönem ilçe başkanlarının tamamı da yeni partiye geçti. Yaşanan bu toplu istifanın ardından Bandırma Belediye Meclisi'ndeki siyasi dengeler değişirken, CHP’nin meclisteki sandalye sayısı 4’e düştü.

GÜNCEL Haberleri

Bakan Akın Gürlek Manisa'daki okul saldırısına ilişkin açıklama yaptı: Anne ve baba gözaltında
Yeni Parti adını değiştiriyor. Masada 3 isim var
Şamil Tayyar'dan Erdoğan'a çağrı! 'Sıra dayağına çekse ne iyi olur!'
Sinan Burhan'ın iddiası! 12 vekil AK Parti'ye katılacak
Sağanak yağış geliyor: İstanbul dahil 11 il için yağış uyarısı