CHP'den AKP'ye geçince Atatürk'ün resmini küçülten başkana AKP'li isimden tepki

CHP’den AKP’ye geçen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’nın Atatürk portresini küçültmesine tepki büyüyor. AKP’nin eski il başkanı Mustafa Pehlivan, “Atatürk’ten bu kadar FAZLACA mı korkuyorsun” sözleriyle çıkıştı.

CHP’den ayrılarak AKP’ye katıldığını duyuran Yalova Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, AKP Genel Merkezi’nde partinin 24. yıl dönümü için düzenlenen törende rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı. Ancak Fazlaca’nın belediye başkanlık makamında yaptığı değişiklik tartışma yarattı.

Rozet takılmasının ardından Fazlaca’nın odasındaki Atatürk portresini küçültüp yanına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portresini astığı ortaya çıktı. Bu hamleye ise tepki hiç beklenmeyen bir isimden geldi.

AKP Yalova eski İl Başkanı Mustafa Pehlivan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fazlaca’ya sert sözlerle yüklendi. Pehlivan, “Atatürk’ten bu kadar FAZLACA mı korkuyorsun” ifadeleriyle dikkat çeken bir göndermede bulundu.

"UMARIM ÇOCUKLARINIZ SİZDEN UTANMAZ"

Pehlivan'ın isim vermeden yaptığı göndermeli paylaşımın tamamında şu ifadeler yer aldı:

“Atatürk'ten bu kadar FAZLACA mı korkuyorsun. Başbakanlar değişir, cumhurbaşkanları değişir. Onların duvarlardaki resimleri de değişir. Ama bu ülkenin kurucu değerlerini ve cumhuriyetimizi kuran Atatürk'ün bu milletin kalbindeki, hayatındaki yeri asla değişmez. FAZLACA inanmıyorsanız benim 8 yaşındaki kızım Tuğsem Umay'a sorun. Umarım çocuklarınız yarın sizlerden utanmazlar. FAZLACA selamlar.”

GÜNCEL Haberleri

Araç Takip ve Kamera Sistemi Zorunlu Oldu: İşte Geçiş Takvimi
CHP'den yeni miting adresi! Erdoğan'ı kızdıracak karar
Yandaş kanala konuşan AKP'li Çerçioğlu Özgür Özel'e dava açtığını açıkladı
Bursa Belediyesi AKP'ye mi geçiyor? Başkan Mustafa Bozbey açıklama yaptı
Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş yalanlaması! O iddialara yanıt verdi