CHP'den flaş Aydın kararı! AKP'ye geçen Özlem Çerçioğlu'na karşı dev miting

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye katılmasının ardından CHP, kentte geniş katılımlı bir miting yapma kararı aldı.

CHP, Aydın’da Miting Düzenleyecek: Çerçioğlu’nun AKP’ye Katılımına Tepki Büyüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte üç ilçe belediye başkanının CHP’den istifa etmesi, siyasi kulislerde büyük yankı uyandırdı. AKP’ye katılması beklenen Çerçioğlu’na yönelik tepkiler giderek artarken, CHP yönetimi dikkat çekici bir adım atıyor.

Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre CHP, Pazartesi günü saat 19.00’da Aydın’da geniş katılımlı bir miting düzenleyecek. Mitingin, hem Çerçioğlu’nun istifasına karşı tepkileri kamuoyuna yansıtmak hem de partinin Aydın’daki tabanını konsolide etmek amacıyla yapılacağı belirtiliyor.

Etkinlikte, CHP’nin üst düzey isimlerinin de konuşma yapması ve birlik mesajı verilmesi bekleniyor. Bu mitingin, Aydın’daki siyasi dengeler açısından önemli bir gösteri niteliği taşıyacağı değerlendiriliyor.

GÜNCEL Haberleri

Sözcü TV'de iktidara yanaşmaya başladı! AKP gitti AK Parti geldi
Hapis cezası alan Fatih Altaylı'dan YouTube kararı: Ara vermişti, rest çekti geri dönüyor
Thüringen’de Büyük Dolandırıcılık: Bilgisayarına Uzaktan Erişim İzni Veren 63 Yaşındaki Adamın 120 Bin Eurosu Buhar Oldu
Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde aile katliamı
Almanlar milli takıma güvenmiyor: 2026 Dünya Kupası için beklenti çok düşük