CHP'nin yeni mitinginin adresi AKP'nin en güçlü olduğu il oldu

CHP, "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" sloganıyla düzenlediği miting serisine Trabzon'da devam edecek. Bu miting, Ekrem İmamoğlu'nun memleketinde gerçekleştirilecek.

Ulusal Post - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), erken seçim çağrısını ve Ekrem İmamoğlu’nun özgürlüğünü gündemde tutmak amacıyla sürdürdüğü mitinglerine hız kesmeden devam ediyor. Partinin bu kapsamda belirlediği bir sonraki adres, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun memleketi olan Trabzon oldu.

CHP Trabzon mitingi, 19 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30’da Atatürk Alanı’nda, Meydan Park’ta gerçekleştirilecek. Mitinge CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve partili katılacak.

Parti yetkilileri, mitingin yalnızca İmamoğlu’na destek değil, aynı zamanda halkın erken seçim talebini dile getirmesi için de önemli bir buluşma olacağını vurguladı. Katılımın yüksek olması beklenen etkinlikte demokrasi, adalet ve özgürlük vurgusunun öne çıkacağı bildirildi. - Haber Merkezi - 

GÜNCEL Haberleri

Meteoroloji 10 ili uyardı
Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı YENİ Parti'ye Katıldı
Yarına dikkat : Marmara ve Ege kıyıları için kuvvetli yağış uyarısı
Google İnternet Haberciliğini bitirmeye kararlı : Gazeteci sayısı 2035'e kadar yarı yarıya azalabilir
Çukurova Belediyesi soruşturmasında son dakika