Ekrem İmamoğlu harekete geçti! Şok başvuru

Ekrem İmamoğlu, mahkeme kararıyla iptal edilen CHP İstanbul İl Kongresi’nin yeniden yapılması için notere başvuruda bulundu.

İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi, CHP’nin 38. İstanbul İl Kongresi’nin iptaline hükmetmiş, ardından mevcut İstanbul İl Yönetimi’ni görevden alarak yerine Gürsel Tekin, Zeki Şen, Hasan Babacan, Müjdat Gürbüz ve Erkan Narsan’dan oluşan geçici bir yönetim atamıştı.

Özel: “YSK Yerine Mahkeme Kararını Tanımıyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, söz konusu karara tepki göstermiş ve “YSK’nın yetkisinde olan bir konuda mahkeme kararını tanımıyoruz” diyerek parti yönetiminin tavrını net şekilde ortaya koymuştu.

İmamoğlu da İmza Kampanyasına Katıldı

Kayyum atamasının ardından CHP yönetimi, çok sayıda delegenin katılımıyla İstanbul İl Kongresi’nin yapılması talebiyle notere dilekçe verdi. Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu da bu sürece dahil olarak kongrenin yapılması için resmi başvuruda bulundu.

GÜNCEL Haberleri

En başarılı 5 belediye başkanı! Listede Çerçioğlu var Yavaş yok
Son ankette makas açıldı! CHP 2.parti konumuna düştü
81 İlde Yeni trafik kuralı yürürlükte: Uymayana 75 bin TL ceza var
Yılmaz Güney tartışması yeniden alevlendi: Nur Sürer’den sert savunma
Özgür Özel'den dikkat çeken Abdullah Gül ve Mansur Yavaş açıklaması