“Ekrem İmamoğlu Show TV’yi almak istedi” iddiasına dosyadan yalanlama

Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy, savcılığa verdiği ek ifadede, Ekrem İmamoğlu’nun Show TV’yi almak istediği yönündeki iddiaları “tamamen asılsız” diyerek reddetti.

Gündemde geniş yankı uyandıran “Show TV’yi Ekrem İmamoğlu mu almak istedi?” söylentilerine, dosyanın içinden gelen bir açıklama nokta koydu. Mehmet Akif Ersoy, savcılıktaki ek ifadesinde bu iddianın gerçeği yansıtmadığını belirtirken, kulislerde dolaşan iddiaların aksine herhangi bir girişim olmadığını vurguladı.

Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Ersoy, ifadesinde Ekrem İmamoğlu’nun Show TV’yi satın almak istediği yönündeki söylentileri açıkça yalanladı ve bu iddiaların “tamamen asılsız” olduğunu söyledi. Bu açıklama, kamuoyunda tartışılan iddialara dosya içinden gelen en net yanıt olarak kayda geçti.

GÜNCEL Haberleri

Savcı Sayan İsmini bile açıkladı: 'CHP'den AKP'ye bomba transfer!'
Kulisleri sallayan iddia! CHP'den Üç büyükşehir AKP'ye geçiyor
MHP’li Yönter’den Dikkat Çeken ‘İç Cephe’ Çıkışı: ‘Güçlendirmemiz Lazım’
AKP’ye geçeceği iddia edilen CHP'li başkandan şok çıkış
Özgür Özel’den dikkat çeken ‘Hasan Ufuk Çakır’ açıklaması: