Erbakan'dan AKP'ye büyük şok! İttifak adresini açıkladı

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'dan yeni ittifak açıklaması. Erbakan hangi partilerle ittifak yapmayacağını açıkladı:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin gelecekteki seçimlerde izleyeceği ittifak politikasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erbakan, daha önceki seçimlerde yer aldıkları Cumhur İttifakı ile bundan sonra herhangi bir birlikteliklerinin söz konusu olmadığını belirtti.

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, Cumhur İttifakı ve CHP ile ittifak yapmayacaklarını açıkladı. Sağ seçmene hitap eden partilerle işbirliğine yeşil ışık yakan Erbakan, kapıyı açık bıraktı.

Erbakan'ın Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Deva Partisi, Demokrat Parti ve İyi Parti ile ittifak yapabileceği konuşuluyor. 

GÜNCEL Haberleri

Meteoroloji 10 ili uyardı
Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı YENİ Parti'ye Katıldı
Yarına dikkat : Marmara ve Ege kıyıları için kuvvetli yağış uyarısı
Google İnternet Haberciliğini bitirmeye kararlı : Gazeteci sayısı 2035'e kadar yarı yarıya azalabilir
Çukurova Belediyesi soruşturmasında son dakika