Erbakan'dan Mansur Yavaş'a destek veririz açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, olası cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda kendi adaylığıyla yarışmayı planladıklarını söyledi. Erbakan'dan dikkat çeken bir de 'Mansur Yavaş' açıklaması geldi.

Ulusal Post - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimi için partisinin yol haritasına ilişkin yeni mesajlar verdi.

Erbakan, ilk turda kendi adaylığıyla yarışacaklarını belirtirken, ikinci tura kalamamaları durumunda Mansur Yavaş’a destek verebileceklerini söyledi.

Gazeteci Nagehan Alçı’nın YouTube kanalına konuk olan Erbakan, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeniden Refah lideri, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine adaylıktan çekildiklerini hatırlatarak, aynı tutumun bir kez daha tekrarlanmasının doğru olmayacağını ifade etti.

İkinci tur ihtimaline de değinen Erbakan, bu aşamada Mansur Yavaş’a destek verebileceklerini belirtti.

Erbakan, sağ seçmenin Yavaş ismi etrafında birleşebileceğini ifade ederek, ikinci turda böyle bir tercihin mümkün olabileceğini kaydetti.

Haber Merkezi

GÜNCEL Haberleri

Meteoroloji 10 ili uyardı
Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı YENİ Parti'ye Katıldı
Yarına dikkat : Marmara ve Ege kıyıları için kuvvetli yağış uyarısı
Google İnternet Haberciliğini bitirmeye kararlı : Gazeteci sayısı 2035'e kadar yarı yarıya azalabilir
Çukurova Belediyesi soruşturmasında son dakika