Fatih Portakal'ı ve eşini yıkan kayıp! Baş sağlığı dilekleri...

Gazeteci Fatih Portakal ve eşi Armağan Portakal, ailelerinin bir parçası olarak gördükleri köpeklerinin vefatıyla derin bir üzüntü yaşadı. Çiftin yaşadığı kayıp, sosyal medyada paylaşılan duygusal mesajla ortaya çıktı.

Armağan Portakal, yaptığı paylaşımda sadık dostlarına şu sözlerle veda etti:
“Canım İDA’m… Buradaki hayatımızda ilk günden beri beraberdik. Nurlarda ol… Asil kızım seni çok ve derinden sevdik…”

Yıllardır birlikte yaşadıkları köpeklerinin kaybı, Portakal çifti için sadece bir evcil hayvanın vedası değil, aynı zamanda aileden bir ferdin kaybı olarak değerlendirildi. Paylaşım kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından yorum ve başsağlığı mesajlarıyla karşılık buldu.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, bir hayvanla kurulan bağın ne kadar derin olabileceği bir kez daha gözler önüne serildi. Portakal çiftinin yaşadığı bu kayıp, hayvan sahiplerinin yakından bildiği o tarifsiz boşluğu bir kez daha hatırlattı.

GÜNCEL Haberleri

Af çıkacak iddiaları gündemde! AK Parti genel af kapısını aralıyor mu?
CHP'den istifa eden Ümit Dikbayır'a AKP'den teklif
Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi tarih oldu
Hacı Yakışıklı'dan flaş iddia! Yeni Parti'den 10 milletvekili istifa edebilir
Gündemar'dan seçim anketi! 3 adayda Erdoğan'a karşı önde