Kılıçdaroğlu genel merkeze geldiği gün 3 vekil istifa edecek

CHP’de kurultay tartışmaları ve “mutlak butlan” kararına ilişkin siyasi gündem hareketliliğini korurken, gazeteci Sinan Burhan’dan dikkat çeken bir kulis iddiası geldi.

Gazeteci Sinan Burhan tv100 yayınında CHP'ye ilişkin edindiği kulis bilgilerini paylaştı: "Bugün akşamüzeri önemli bir kaynağımla görüştüm. Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra 3 milletvekili partiden istifa edecek. Adnan Beker, Ümit Dikbayır, Cemal Enginyurt. Adnan Beker'e sordum konuyuç Anadolu'da bir tabir var, 'Fesat at yarış kazanamaz' dedi."

Barış Yarkadaş ise "Bir isim de ben ekliyorum. Sonradan partiye gelen isimlerden bir vekil daha Kemal bey genel merkeze girdiği gün partiden istifa edecek, dedi." 

ENGİNYURT'TAN YANIT


Cemal Enginyurt iddiaların ardından tv100 yayınında İsmail Dükel'e bir mesaj gönderdi. Enginyurt, "İstifa demedim, Özgür Özel'le beraber hareket edeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

GÜNCEL Haberleri

Af çıkacak iddiaları gündemde! AK Parti genel af kapısını aralıyor mu?
CHP'den istifa eden Ümit Dikbayır'a AKP'den teklif
Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi tarih oldu
Hacı Yakışıklı'dan flaş iddia! Yeni Parti'den 10 milletvekili istifa edebilir
Gündemar'dan seçim anketi! 3 adayda Erdoğan'a karşı önde