Mansur Yavaş soruşturması: Ali Mahir Başarır tepki gösterdi! Sizden korkan sizin gibi olsun!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında başlatılan konser harcamaları soruşturmasına ilişkin siyasilerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda karara sert sözlerle karşı çıktı.

“Bu İzin Hukuki Değil, Apaçık Siyasidir”

Başarır, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Mansur Yavaş hakkında İçişleri Bakanlığı’ndan soruşturma izni istemesine tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

Başarır, sosyal medya hesabından "Yine iktidara yakın medyadan öğrendik… Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, konser soruşturması için Mansur Yavaş hakkında İçişleri Bakanlığı'ndan soruşturma izni istedi. Görevi kötüye kullanma gerekçesiyle istenen bu izin hukuki değil, apaçık siyasidir. Bugüne kadar öğrencinin, emeklinin, garibanın yanında olan Mansur Yavaş’ın sonuna kadar arkasındayız. Siz, Ankara halkının vicdanına soruşturma açmaya çalıştığınızın farkında mısınız! Sizden korkan sizin gibi olsun!" dedi.

GÜNCEL Haberleri

Mahmut Tanal’dan Mansur Yavaş Soruşturmasına Sert Tepki: “Sandıkla Geleni Kumpasla Gönderemezsiniz!”
Mansur Yavaş için beklenen oldu! Savcılık harekete geçti
İrem Derici, Ünlüleri Hedef Alan Ahmet Hakan'ı Fena Haşladı
Meteoroloji’den 6 İl İçin Kritik Uyarı: Birden Bastıracak, Saatlerce Sürecek!
20 Yeni Eurofighter Geliyor: Almanya Savaşa mı Hazırlanıyor?