Mansur Yavaş'tan '19 Mayıs' için Anıtkabir çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere anlamlı bir çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yavaş, gençleri yarın (19 Mayıs Pazartesi) saat 11.00'de Güvenpark'tan başlayıp Anıtkabir'e kadar sürecek olan yürüyüşe davet etti. 

Yavaş, paylaşımında "19 Mayıs, sadece bir bayram değil; bu milletin yeniden ayağa kalkışının, bağımsızlığa yürüyüşünün adıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği bu büyük günü, hep birlikte yaşamak için buluşuyoruz. 19 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00’de Güvenpark’tan Anıtkabir’e yürüyoruz.Tüm gençlerimizi ve Ankaralı hemşehrilerimi yürüyüşe davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

GÜNCEL Haberleri

Kılıçdaroğlu için hazırlıklar başladı! Geri dönüşü için dev toplantı
Tevfik Göksu : CHP'ye oy verenler pişman, AK Parti İstanbul'u geri alacak
En başarılı 5 belediye başkanı! Listede Çerçioğlu var Yavaş yok
Son ankette makas açıldı! CHP 2.parti konumuna düştü
81 İlde Yeni trafik kuralı yürürlükte: Uymayana 75 bin TL ceza var