Mansur Yavaş’tan parti değiştiren belediye başkanlarına eleştiri

ANKARA Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Mamak metrosu şantiye alanındaki incelemeleri sırasında, CHP'den seçilen ancak AK Parti'ye geçen belediye başkanlarına dair açıklamada bulundu.

Ulusal Post - CHP'li belediye başkanlarının AK Parti'ye transferleriyle ilgili soru üzerine Yavaş şunları söyledi;

"Artık o konuda konuşmayacağım. Sonuçta 2024 yılında bir seçim yaşanmıştır. Ankaralı yaptığımız hizmetlere yüzde 60'ın üzerinde oy vermiştir.

-Eğer bu seçmen başka bir partiden belediye başkanı seçmek isteseydi seçerdi zaten. Benim yanımdaki ekip arkadaşlarımı seçmiş.
-Onların gitmeleri kendi tercihi. Onlar kendi seçmenlerine hesabını verir. Bizim bir kaybımız bu manada yok. Çünkü Ankara halkı beş yıllık çalışmalarımızın sonunda Türkiye birincisi yaparak bizi mükafatlandırmıştı."

GÜNCEL Haberleri

Af çıkacak iddiaları gündemde! AK Parti genel af kapısını aralıyor mu?
CHP'den istifa eden Ümit Dikbayır'a AKP'den teklif
Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi tarih oldu
Hacı Yakışıklı'dan flaş iddia! Yeni Parti'den 10 milletvekili istifa edebilir
Gündemar'dan seçim anketi! 3 adayda Erdoğan'a karşı önde