Müsavat Dervişoğlu, İmamoğlu'nun tutuklanma nedenini açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu gündeme dair çeşitli başlıklarda değerlendirmelerde bulunurken tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dair de konuştu.

Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı'nın Youtube Kanalında soruları yanıtlamaya devam eden Dervişoğlu, "barış karşıtı" eleştirilerine net bir dille yanıt verdi.

Barış girişimi adı altında Türkiye’nin birliğine ve egemenliğine zarar veren adımlara asla müsamaha göstermeyeceğini vurgulayan Dervişoğlu, “Ben barış girişimlerine değil, ihanet girişimlerine karşıyım. Bana gelip de böyle bir soruyu bile kimse yöneltemez” dedi. 

"İMAMOĞLU KAÇSA ERDOĞAN KURBANI DA BEKLEMEZ ORTALIĞI ADAĞA BOĞAR"


Ekrem İmamoğlu davasına dair düşüncelerini de paylaşan Dervişoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduğu için tutuklu. Kaçma şüphesi diyorsanız salın, kaçsın. Zaten Sayın Erdoğan Kurban Bayramı'nı beklemez, ortalığı adağa boğar” dedi.

İlgili Haberler

Cem Küçük'ten yangınlarla ilgili çarpıcı çıkış! Bakanlığa sahip çıktı
Son seçim anketinde sürpriz sonuç! Sıralama baştan sona değişti

GÜNCEL Haberleri

Özgür Özel, Aksaray mitinginde konuştu! 'Asgari ücret' çıkışı: "7 çeyrek altın olacak"
Bülent Arınç’tan CHP'li Çalık'ı hedef alan Yeni Akit’e tepki: Ahlâktan, edepten yoksun bir gazete
Fatih Portakal'dan çok konuşulacak Özgür Özel açıklaması!
RTÜK’ten SÖZCÜ TV’ye Bir Darbe Daha: 5 Kez Yayın Durdurma ve Üst Sınırdan Para Cezası!
Rusya'daki deprem sonrası Naci Görür'den manidar açıklama! Deprem dirençli kentler talep edelim