Özgür Özel'den 'yeni yol' mesajı: "Partiyi ele alırız, bir yolunu buluruz"

Özgür Özel, Diyarbakır’da gerçekleştirdiği halk buluşmasında kritik mesajlar verdi. Parti içi süreçlere değinen Özel, "Haksız kayyımı bir şekilde sonlandırırız. Partiyi ele alırız, bir yolunu buluruz. Bir yolunu bulamıyorsak bir yol açarız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır’da gerçekleştirdiği halk buluşmasında hem gündeme dair hem de partisinin yeni yol haritasına dair kritik mesajlar verdi.

''Bir Yolunu Bulamıyorsak...''

Özgür Özel, Diyarbakır'da yaptığı açıklamada, "CHP'deki haksız kayyımı bir şekilde sonlandırırız. Partiyi ele alırız, bir yolunu buluruz. Bir yolunu bulamıyorsak bir yol açarız. O açtığımız yolun sonunda iktidara ulaşır, sorunları çözeriz" diyerek iktidar yürüyüşü konusunda kararlılık vurgusu yaptı.
 

GÜNCEL Haberleri

Mansur Yavaş’tan parti değiştiren belediye başkanlarına eleştiri
Yıllardır tutukluydu: Selahattin Demirtaş'ın son halini eşi paylaştı
Özgür Özel ve Erdoğan'dan Kadir İnanır için taziye mesajı
Polis içindeki köstebekler iddiası başına iş açtı! Gazeteci Ali Çağatay tutuklandı
Deniz Göktaş'ın 'Ölü Deniz'' gösterisine erişim engeli