Pınar Eczacıbaşı'nın vefatı iş dünyasını yasa boğdu

İş dünyasının tanınan isimlerinden, Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi'nin kurucu başkanı Pınar Eczacıbaşı'nın vefatı şok etkisi yarattı. Ünlü iş insanının ölüm nedeni açıklanmadı.

İş dünyasının saygın isimlerinden, Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi'nin kurucu başkanı Pınar Eczacıbaşı'nın vefat haberi büyük üzüntü yarattı. 6 Mayıs 2025 tarihinde hayatını kaybeden ünlü iş insanının ani ölümü, iş ve cemiyet çevrelerinde şok etkisi yarattı.

Pınar Eczacıbaşı'nın vefat nedeni henüz ailesi tarafından açıklanmadı. Ani vefatı, sevenlerini ve iş dünyasını yasa boğdu.

Pınar Eczacıbaşı’nın 6 Mayıs’ta hayatını kaybettiği, Eczacıbaşı Ailesi tarafından yapılan açıklamayla kamuoyuna duyuruldu. İşte aile tarafından yapılan o açıklama.

GÜNCEL Haberleri

Kılıçdaroğlu için hazırlıklar başladı! Geri dönüşü için dev toplantı
Tevfik Göksu : CHP'ye oy verenler pişman, AK Parti İstanbul'u geri alacak
En başarılı 5 belediye başkanı! Listede Çerçioğlu var Yavaş yok
Son ankette makas açıldı! CHP 2.parti konumuna düştü
81 İlde Yeni trafik kuralı yürürlükte: Uymayana 75 bin TL ceza var