Rasim Ozan Kütahyalı Kurultay davasında ne olabilir açıkladı

Rasim Ozan Kütahyalı kurultay davasından çıkacak sonuçla ilgili konuştu.

Kütahyalı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda davadan çıkacak sonuçla ilgili flaş bir paylaşım yaptı. Kütahyalı, “Yarın CHP ile alakalı mutlak butlan kararı beklemiyorum, tahminimce erteleme kararı çıkacaktır. Duruşma Ekim ayı içinde bir güne ertelenecektir. Benimki sadece tahmin” ifadelerini kullandı.

Davadan Çıkacak Karar Kritik

CHP’de Özgür Özel’in genel başkan seçildiği kurultayın şaibeli olduğu iddiasıyla açılan davadan “mutlak butlan” kararı çıkması halinde, eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden partinin başına geçeceği belirtiliyor.

Özgür Özel’in tüm çağrılarına rağmen bugüne kadar sessizliğini koruyan Kılıçdaroğlu’nun, mahkeme kararına uyacağı ve yeniden genel başkanlık görevini üstlenebileceği öne sürülüyor.

GÜNCEL Haberleri

İddia : Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki ilk hedefi belli oldu
Fatih Altaylı Butlan kararı sonrası olası senaryoları anlattı: Ankara'da konuşulan seçim tarihini duyurdu
Ersan Şen : Kılıçdaroğlu CHP'yi kurultaya götürmeyebilir
Kılıçdaroğlu genel merkeze geldiği gün 3 vekil istifa edecek
Muharrem İnce’den CHP açıklaması: Herkesi sakin olmaya davet ediyorum