Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken sitem! Bu nasıl bir adalet sistemi? İnsanları tutuklayıp içeri tıkmak bu kadar basit mi?

“Soğuk Savaş” programının sunucuları Boğaç Soydemir ve Enes Akgündüz’ün tutuklanmasına ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan tepki geldi.

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları şaka nedeniyle gözaltına alındıktan sonra tutuklanan “Soğuk Savaş” programının sunucuları Boğaç Soydemir ve Enes Akgündüz, gündemde geniş yankı uyandırmıştı. Konuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapılırken, ünlü komedyen Şahan Gökbakar da sessiz kalmadı. Gökbakar, hesabından yaptığı paylaşımda tutuklama kararına tepki göstererek gündem oldu.

“ŞAKA YAPAN İNSAN NASIL TUTUKLANABİLİR”

Tutuklama kararının ardından ünlü komedyen Şahan Gökbakar, "Programın adı "Soğuk Savaş". Soğuk şakalar yapıp şakaların kötülüğü üzerine gülmemeye çalışıyorlar. Şaka yapıyorlar. Şaka... Şaka yapan bir insan nasıl tutuklanabilir? Bu nasıl bir adalet sistemi? İnsanları tutuklayıp içeri tıkmak bu kadar basit mi?

Sapığı, arsızı, hırsızı, uğursuzu serbest! Bu iki çocuk tutuklu. Sebep: biri soğuk bir şaka yaptı diğeri de güldü. Ülkem adına çok üzülüyorum ve her kesimden çok fazla insanın benimle aynı hissettiğini biliyorum" diyerek isyan etti.

GÜNCEL Haberleri

Hapis cezası alan Fatih Altaylı'dan YouTube kararı: Ara vermişti, rest çekti geri dönüyor
Thüringen’de Büyük Dolandırıcılık: Bilgisayarına Uzaktan Erişim İzni Veren 63 Yaşındaki Adamın 120 Bin Eurosu Buhar Oldu
Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde aile katliamı
Almanlar milli takıma güvenmiyor: 2026 Dünya Kupası için beklenti çok düşük
Almanya’da alkollü sürücü otobanda 40 kilometre ters yönde gitti! Polis güçlükle durdurdu