Sedat Peker'den aylar sonra ilk açıklama! Sert konuştu

Sedat Peker, adının son günlerde çıkan tehdit haberlerinde geçmesine sert çıktı.

Sedat Peker, bazı medya organlarında yer alan "tehdit" içerikli haberlerde adının geçmesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. 

Sedat Peker, kamuoyunda son günlerde sıkça yer alan "şu kişi Peker tarafından tehdit edildi" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Açıklamasında, "Son günlerde neredeyse her gün ‘Sedat Peker’in adıyla şu kişi tehdit edildi, bu kişi tehdit edildi’ şeklinde haberler çıkıyor. Adımın bu tür olaylara karıştırılması, toplum nezdinde yanlış algılara neden olmakta ve şahsımı fazlasıyla rahatsız etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Bu tarz mesnetsiz iddialarla kamuoyunun meşgul edilmesini doğru bulmadığını belirten Peker, "İsmimin böyle olaylarla anılmasından duyduğum rahatsızlığı açıkça ifade ediyorum" dedi.

Peker, ilgili haberlerin toplumda yanlış algı yarattığını ve bu durumun kişilik haklarını zedelediğini savundu.

GÜNCEL Haberleri

"Yeni parti için geç kalındı" eleştirilerine Özgür Özel'den yanıt
Barış Yarkadaş: Özgür Özel İmamoğlu'nun tutuklanacağını biliyordu
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman'ın son durumu
Aziz İhsan Aktaş davası: CHP'li 3 Belediye Başkanının tutukluluklarına devam kararı verildi
Mehmet Akif Ersoy için istenen ceza belli oldu