Ümit Özdağ’dan Fenerbahçe’ye sponsorluk isyanı!

Fenerbahçe, stadyum isim sponsorluğu ve Futbol A Takımı’nın Avrupa maçlarında forma göğüs sponsorluğu için dünyaca ünlü Amerikan yoğurt markası Chobani ile resmi görüşmelere başladığını açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Fenerbahçe'nin Chobani ile yaptığı sponsorluk anlaşmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Anlaşmayı Fenerbahçe'ye yakıştıramadığını belirten Ümit Özdağ, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Türk yoğurdunu ABD’de Yunan yoğurdu diyerek pazarlayan, Türkiye’ye PKK ağzı ile iftiralar atan bu kişi Fenerbahçe’nin sponsoru olacakmış. Fenerbahçe kökleri İstiklal Harbinde olan Atatürk’ten taviz vermeyen, “Ne mutlu Türk’üm diyene” diyerek gurur duyanların takımıdır. Ben yakıştıramadım. Bu kararı uygulamadan önce bütün Fenerbahçelilerin katılacağı bir oylama yapın."


GÜNCEL Haberleri

Tevfik Göksu : CHP'ye oy verenler pişman, AK Parti İstanbul'u geri alacak
En başarılı 5 belediye başkanı! Listede Çerçioğlu var Yavaş yok
Son ankette makas açıldı! CHP 2.parti konumuna düştü
81 İlde Yeni trafik kuralı yürürlükte: Uymayana 75 bin TL ceza var
Yılmaz Güney tartışması yeniden alevlendi: Nur Sürer’den sert savunma