Ankaralı Turgut'tan iyi haber: ''Bizi duyuyor''

Ankaralı Turgut'un sağlık durumu ile ilgili merakla beklenen açıklama geldi. Menajeri Murat Boran, Turgut'un son durumunu paylaşarak sevenlerini sevindirdi.

Bir süredir kanserle mücadele eden Ankaralı Turgut'tan iyi haber geldi. Sanatçının menajeri Murat Boran, Turgut'un durumunda olumlu gelişmeler olduğunu açıkladı. Turgut'un tedavisine olumlu yanıt verdiğini ve çevresini algıladığını belirten Boran, ''Bizi duyuyor, algılıyor'' dedi.

Ankaralı Turgut'un menajeri Boran, şu ifadeleri kullandı:

"İlk entübe edildiği gibi değil. Entübe olduğundan beri ilk defa gözlerini kırptı. Gözlerini açıp kapatabiliyor. Bizi duyuyor, algılıyor. Nefes alıp vermesini tam anlamıyla toparlayamadı. Makine desteği var. Doktor, 'iyileştikçe, yavaş yavaş makineden bağını koparacağız' dedi. Enfeksiyon devam ediyor. Kalp ve tansiyon ilacını artık kullanmıyor. İlk hastaneye kaldırıldığı gibi değil. Beyninde kanser hücresi yok çok şükür."

MAGAZİN Haberleri

Deniz Seki'den yıllar sonra Bayhan'la ilgili samimi itiraf
Ufuk Özkan’dan Sevindiren Haber: Kritik Eşik Aşıldı
Kerimcan Durmaz Yargılandığı Davada Cezadan Kurtulamadı
Hazar Ergüçlü heyecanını paylaştı: İnci Taneleri geri dönüyor
Feyza Civelek’ten Doğukan Güngör’e destek mesajı: Canım kardeşim