Armağan Çağlayan'dan çarpıcı Kartalkaya paylaşımı: ''Ne garip ki...''

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, Bolu Kartalkaya'da meydana gelen yangın faciasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Bolu Kartalkaya'da meydana gelen yangın faciası, ülke genelinde büyük üzüntü yarattı. 76 kişinin hayatını kaybettiği olay üzerine sosyal medyada birçok kişi düşüncelerini paylaşırken, ünlü sunucu Armağan Çağlayan'ın paylaşımı dikkat çekti. 

Çağlayan, yaşananların tesadüf olmadığını ve sistemde köklü sorunlar olduğunu belirterek, ''Ne garip ki ve ne acı ki hiçbir şey değişmedi. Bir adım ileri gitmedik maalesef" dedi.

''HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ''

Çağlayan, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Aklım ermeye başladığından beri bu ülkede iyi kötü gündemi takip ederim. 59 yaşındayım. Neredeyse 60 artık. Ne garip ki ve ne acı ki hiçbir şey değişmedi. Yangında ölenler, enkaz altında hayatını kaybedenler, trafik kazalarında hayatını kaybedenler, tren kazalarında ölenler. Bir adım ileri gitmedik maalesef. İnsan hayatı en değerli şey olmalı. Şimdi yine 'sorumlulara' davalar açılacak. Yine sorumlular ceza almayacak. Ve bu döngü böyle sürüp gidecek. Gitmesin! Gitmesin!" 

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı Açıkladı: Survivor 2026’ya Katılan Son isim Belli Oldu
Enes Batur YouTube’a Geri Döndü! Kanalının Adını Da Değiştirdi
Acun Ilıcalı'dan kızı Melisa için dikkat çeken doğum günü kutlaması
Ozan Güven’den açıklama: “Kadınlardan özür dilerim ama Deniz’den etmeyeceğim”
Şahan Gökbakar Ailesiyle Birlikte Londra’ya Taşındı