Aşk tatiline vize engeli: Serenay tatile Mert Demir olmadan gitti

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir’in planladığı Fransa tatili, vize engeline takıldı. Mert Demir’in yaşadığı vize sorunu nedeniyle ikili uçağa binemedi.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, Fransa’nın Akdeniz kıyısındaki ünlü turizm merkezi Nice’te romantik bir tatil yapmayı planladı. Ancak çiftin tatil planı beklenmedik bir engelle karşılaştı.

SERENAY SARIKAYA, NİCE’E YALNIZ UÇTU

Mert Demir’in pasaportu, başka bir vize işlemi için İngiltere Konsolosluğu’nda bulunuyordu. Pasaportunun gecikmesi nedeniyle Fransa vizesi olmasına rağmen seyahat edemeyen ünlü şarkıcı, tatilini ertelemek zorunda kaldı.

Yaşanan aksiliğe rağmen Serenay Sarıkaya, planını değiştirmedi ve tek başına Nice’e uçtu. İddiaya göre, Mert Demir vize sorununu çözdükten sonra Sarıkaya ile Nice’te buluşarak tatiline devam edecek

MAGAZİN Haberleri

Serdar Ortaç 80 milyonluk evini çalışanlarına bırakıyor
Kadir İnanır'ın vasiyeti akrabalarını ayaklandırdı
Ünlülere yönelik operasyonda 2 tutuklama
Usta sanatçı Gülsen Tuncer son yolculuğuna uğurlanıyor: Cenaze töreninin detayları belli oldu
Kararnamede adı yoktu: Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun yeni görevi belli oldu