Aybüke Pusat'ın TRT dizisinden çıkarılması ters tepti

Sosyal medya hesabından 2 Nisan'da gerçekleştirilen genel boykota yönelik destek paylaşımı yaptığı için, TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinin kadrosundan çıkarılan Aybüke Pusat'ın Instagram hesabındaki takipçi sayısı bir günde 1 milyon 300 bin artı.

TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde rol alan Aybüke Pusat sosyal medya üzerinden yaptığı boykot çağrısı nedeniyle dizinin kadrosundan çıkarıldı.


TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, Pusat’ın paylaşımlarının kurumun ilkeleriyle bağdaşmadığını ve izleyicileri hayal kırıklığına uğrattığını belirterek, bu nedenle oyuncunun kadrodan çıkarıldığını duyurmasıyla beraber Pusat'a Cem Yılmaz, Zeki Demirkubuz ve Müjdat Gezen gibi pek çok ünlü isimden destek açıklaması geldi.

Sosyal medyada da büyük destek gören ünlü oyuncu, bir gün içerisinde 1 milyon 300 binden fazla yeni takipçi kazandı. Pusat'ın takipçi sayısı 4 milyondan hızla yükselerek 5 milyon 300 bine ulaştı.

MAGAZİN Haberleri

TRT Tabii setine narkotik baskını: 'Ateş Denizi'nin başrolü Erdem Kaynarca kadrodan çıkarıldı
Adli Tıp 'pozitif' dedi, Kenan Doğulu 'negatif' raporu sundu: "Gerçeğin ortaya çıkacağına inanıyorum"
Haluk Levent'e 70 milyon liralık ceza ve çek yasağı: 'Beni bağışlayın
Ece İrtem'in son yolcuğunda pes dedirten görüntüler: Deniz Seki ateş püskürdü
Sosyal medyada Dilan Polat dönemi bitti! Mahkemeden tüm hesaplarına ''erişim engeli'' kararı