Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman'dan yeni program! Adresi belli oldu

Altı yıl önce Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'un yer aldığı 'Dünya Güzellerim' adlı program yeni formatıyla yeniden yapılacak. Burcu Esmersoy'un yer almayacağı programın çekimleri kısa süre içinde başlayacak.

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy, 2017 yılında 'Dünya Güzellerim' adlı gezi ve eğlence programıyla ekranlarda yer almıştı. Bloom Medya imzalı program kapmasında birbirinden ünlü 4 isim 45 gün boyunca Hindistan, Nepal ve Vietman gibi ülkelere giderek unutulmaz anlara imza atmıştı. Yayınlandığı döneme damga vuran ve günümüzde sosyal medya bazı sahnelerin döndüğü program yeni formatıyla yeniden yapılacak. 

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman Aynı Masada Buluşuyor

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Aynı yapım şirketi bu kez Youtube’ta hazırlanan bir format için 3 ünlü ismi aynı masada buluşturuyor. Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman “Dünya Güzelleri Masada” adlı sohbet programında magazin ve güncel olayları kendi bakış açılarının üzerinden değerlendirecek. Programın çekimleri kısa süre içinde başlıyor.

MAGAZİN Haberleri

Kadir İnanır’ın son hali endişelendirdi: Bir yıldır fizik tedavi gören usta oyuncudan üzen görüntü
Sinem Ünsal İle Sevgilisi Berk Cankat'ın Romantik Asansör Pozları Olay Oldu
İspanya’da yeni dizi çeken Can Yaman’ın büyük başarısı
Hülya Avşar oyunculuğa geri dönüyor! Uzun yıllardır setlerden uzaktı
Beren Saat 12 yıl sonra setlere dönüyor