Dün hayatını kaybetmişti. Pakize Suda'nın vasiyeti de ortaya çıktı

Hayat bilgisi dizisiyle çok sevilmişti. Hayatını kaybeden Pakize Suda’nın vasiyeti ortaya çıktı. Ne istemişti?

'Hayat Bilgisi', 'Davetsiz Misafir' ve 'Sevda Çiçeği' adlı yapımlarda rol alan, oyuncu ve yazar Pakize Suda’dan, dün acı haber gelmişti. Vefat eden Pakize Suda'nın vasiyeti de ortaya çıktı.

Ensonhaber.com'da yer alan bir habere göre; Pakize Suda ''hatıra ormanı'' vasiyet etmiş.  Pakize Suda’nın ölümünün ardından 2015 senesinde sunuculuğu yaptığı bir programda vasiyet açıklaması yeniden gündem oldu.

Sezen Aksu'nun, hayata gözlerini yuman Aysel Gürel adına 5 bin fidan diktirdiğini öğrenen Pakize Suda, sunuculuğunu yaptığı program sırasında “Sezen benim de arkamdan bir hatıra ormanı yaptır.” diyerek vasiyet etti.

MAGAZİN Haberleri

Armağan Çağlayan'a konuşan Faruk Sabancı : Sıradan bir ailede doğmak istemezdim
Kadir İnanır’ın son hali endişelendirdi: Bir yıldır fizik tedavi gören usta oyuncudan üzen görüntü
Sinem Ünsal İle Sevgilisi Berk Cankat'ın Romantik Asansör Pozları Olay Oldu
İspanya’da yeni dizi çeken Can Yaman’ın büyük başarısı
Hülya Avşar oyunculuğa geri dönüyor! Uzun yıllardır setlerden uzaktı