Farah Zeynep Abdullah'tan tepki çeken Yılmaz Güney yorumu: Herkes sitem etti

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Yeşilçam'ın "Çirkin Kral" lakabıyla tanınan oyuncusu Yılmaz Güney için tartışma yaratan sözler söyledi. Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney hayranlarından tepki yağdı

Haberler.com sitesinin derlediği habere göre; Yazar Murathan Mungan Oyuncu, yönetmen ve senarist Yılmaz Güney'i ölüm yıl dönümünde andı. Farah Zeynep Abdullah'ın Güney için "Kadın döven erkeği" yorumu ise sosyal medyada ses getirdi.


Çirkin Kral lakabıyla anılan Yılmaz Güney ölüm yıl dönümünde sosyal medyada da anılıyor. Yol, Duvar, Arkadaş, Umut gibi filmlerle hafızalara kazınan Güney'i Murathan Mungan da sosyal medya hesabından Yılmaz Güney'le ilgili paylaşım yaptı. Mungan paylaşımında "Yılmaz Güney'in ölümünün 37. yılı. İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi. Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı" dedi.

"SİNEMAMIZIN KADIN DÖVEN ERKEĞİ"

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise Mungan'ın paylaşımına olay yaratan bir yorum yaptı. Güzel oyuncu Yılmaz Güney'i eleştirerek "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği shjs ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" dedi. Abdullah'ın bu sözlerine destek veren de oldu, eleştiren de.

MAGAZİN Haberleri

Birce Akalay 'dan aşk dolu paylaşım! Rüyalar gerçeğe dönüştü
İlik nakli olan Cansever'den son durumuyla ilgili açıklama
Yüz gerdirme ameliyatı olan Ebru Gündeş son halini paylaştı
Rober Hatemo yaşadığı vahim olayı anlattı: Birçok kişi de hak verdi
Selahattin Paşalı ve eşi Lara Paşalı'dan iddialara açıklama var