Feyza Civelek’ten Doğukan Güngör’e destek mesajı: Canım kardeşim

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlülere yapılan uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra Adli Tıp Kurumu tarafından kan ve saç örnekleri alınan Doğukan Güngör'ün testi pozitif çıktı.

Güngör’ün test sonucunun pozitif çıkmasının ardından 4 sezondur başrolünde yer aldığı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin kadrosundan apar topar çıkarıldı. Doğukan Güngör yerine Emre Dinler'in geldiği haberleri gündem olduğu sırada dizide dikkat çeken isimlerden Feyza Civelek bir paylaşım yaptı.

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek rol arkadaşına destek vererek “Kızılcık Şerbeti’nin bana kattığı en güzel dostlardan birisin. 4 yıl boyunca seninle çalışmak çok keyifliydi her zaman kalbimdesin seni seviyorum canım kardeşim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Feyza Civelek gündeme gelmişti. Feyza Civelek bir süre önce uyuşturucu haberleriyle uzun süre konuşulmasına rağmen dizi kadrosunda kalmıştı.

MAGAZİN Haberleri

Ozan Akbaba’nın aldığı bölüm başı ücreti dudak uçuklattı
Emre Altuğ'un yok artık dedirten itirafı: 'Yakışıklıyım diye rol vermediler'
AIDS kaptı iddiası vardı! Rapçi Çakal'dan iddialara cevap geldi
Ekranların en sevilen yüzüydü. Kuşum Aydın yeni imajını paylaştı
İnci Taneleri final yaparken Kubilay Aka askere gidiyor