Halit Ergenç'ten Muhabirlere Sert Uyarı: "Çocuklarımı Çekmeyin, Kabul Edemem!"

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, geçtiğimiz günlerde çocuklarının fotoğrafını çeken muhabirlere karşı oldukça sinirli bir tepki gösterdi.

Bi Dünya Magazin'in aktardığına göre, çocuklarının özel hayatının ihlal edilmesine sert çıkan Ergenç, fotoğrafların silinmesini talep etti. 

Halit Ergenç, çocuklarının fotoğraflarının çekildiğini fark edince muhabirlerin yanına gitti. Sakinliğini korumaya çalışsa da ses tonundan ve ifadelerinden oldukça rahatsız olduğu anlaşılan Ergenç, muhabirlere net bir dille uyarılarda bulundu.

Halit Ergenç, muhabirlere dönerek, “Onları lütfen silin, çocuklar daha 18 yaşında değiller. Öyle bir şey kabul edemem” dedi. Çocuklarının reşit olmaması sebebiyle özel hayatlarının korunması gerektiğini vurgulayan ünlü oyuncu, bu tür görüntülemelere kesinlikle izin vermeyeceğini belirtti.

MAGAZİN Haberleri

Deniz Seki'den yıllar sonra Bayhan'la ilgili samimi itiraf
Ufuk Özkan’dan Sevindiren Haber: Kritik Eşik Aşıldı
Kerimcan Durmaz Yargılandığı Davada Cezadan Kurtulamadı
Hazar Ergüçlü heyecanını paylaştı: İnci Taneleri geri dönüyor
Feyza Civelek’ten Doğukan Güngör’e destek mesajı: Canım kardeşim