Harika Avcı'dan kötü haber

Ses sanatçısı Onur Akay, Yeşilçam’ın güzelliğiyle baş döndüren sanatçısı Harika Avcı’nın yetersiz beslenme nedeniyle hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Ses sanatçısı Onur Akay, son dönemlerde sağlık problemleri ile sık sık gündeme gelen Yeşilçam’ın yıldız oyuncularından Harika Avcı’nın son durumu hakkında yeni bir açıklama daha yaptı.

Daha önce, Avcı’nın 'Kısa süre sonra ölümüm duyulacak. Karaciğerim bitti. Doktora da gitmiyorum. Ben ölmeyi tercih ettim’ dediğini duyuran Akay, bu kez herkesi korkuttu.

Akay, 65 yaşındaki usta oyuncunun, hastaneye kaldırıldığını söyledi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Akay, şunlar söyledi:

Harika Avcı yetersiz beslenme nedeniyle, 02.50’de hastaneye kaldırıldı. (stres, ekonomik zorluklar, psikolojik mücadeleler vb.) Bedeni yorulmuştu ama ruhu hep güçlüydü… Serumun sihri bile işi yaramıyor ve hiçbir şeyin üstesinden gelemiyor. Allah’ım yardımcısı olsun inşallah.

MAGAZİN Haberleri

Kubilay Aka ile Hafsanur Sancaktutan ayrıldı mı? Evlenecekleri öne sürülmüştü
Levent İnanır'dan hakkındaki şiddet iddialarına sert tepki
Aslı Enver ve eşi Türkiye'y terk ediyor! Taşınma sebebi bakın neymiş...
Melis Sandal ve babası hakkında yakalama kararı çıkarıldı
Eşinden boşanan Nihat Doğan ilk kez açıkladı: ''8 daire sattım''