Hastanelik olan Survivor Turabi'den kötü haber: Sevenlerinden helallik istedi

Turabi Çamkıran'dan kötü haber. Açıklamasında ''Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma'' diyen Survivor Turabi sevenlerinden ayrıca helallik istedi

Halk TV'deki habere göre; İki kez Survivor'da şampiyon olduktan sonra yurt dışında katıldığı yarışmada da birincilik elde eden Turabi Çamkıran, uzun süredir yurt dışında yaşıyor. Çamkıran, bir süredir hastanede tedavi gördüğünü belirterek helallik istedi.

1,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından hastanede çekilen fotoğrafları yayınlayan Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini söyledi.

Görüntüleriyle sevenlerini korkutan Çamkıran, şu ifadeleri kullandı:

"Azrail'e mesaj attım; 'Gel beni al!' diye. O da mesaj atmış; 'Gülüşün dert olmuş seni çekemeyenlere. Onlara inat yaşa!' diye. Şaka şaka. Ciddiye almış mesajımı. Az kalsın beni alıyordu şereflinin zıttı. Siz siz olun Azrail'le oynaşmayın. Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah. Şimdilik hoşça kalın. 

Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma. Artık tövbe. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadını bulup, hemen nikahı basacağım. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Ve ne kadar erteleyip yapmadığım şey varsa ayağa kalkar kalkmaz onları yapacağım. Duam belli, duyan belli. Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın. Cahilliğimden yapmışımdır."

MAGAZİN Haberleri

Kemal Sunal'ı canlandıracak oyuncu belli oldu
Kıvanç Tatlıtuğ kimseye daha önce anlatmadığı hastalığını açıkladı
Megastar Tarkan'dan Mattia Ahmet Minguzzi için adalet çağrısı
Dilan ve Engin Polat Çifti Mardin Yakınlarında Trafik Kazası Geçirdi
Nazan Öncel'in Kalbine Stent Takıldı: Sevenleri Büyük Korku Yaşadı!