Hayal Köseoğlu'ndan Tamer Karadağlı atamasına eleştiri: Belli bir niteliğe ihtiyaç olması gerekmez mi?

Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanmasına olumlu ve olumsuz birçok eleştiri geldi. Atamaya tepki gösteren isimlerden biri de Hayal Köseoğlu oldu.

turkiyegazetesi.com.tr'deki habere göre Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanmasının ardından gelen eleştirilerden biri  gündeme damga vurdu.

Oyuncu Hayal Köseoğlu yaptığı paylaşımda Karadağlı'nın niteliğini sorguladı. Köseoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Samimiyetle soruyorum: Benim 2016'da mezun olup daha fazla tiyatro oyununda oynamış (Tamer Karadağlı 92'den beri 6 oyunda oynamış) ve daha fazla tiyatro oyunu yönetmiş (Tamer Karadağlı 0 oyun yönetmiş) arkadaşım var. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmak için belli bir niteliğe ihtiyaç olması gerekmez mi? Şaşkınlıklar içerisindeyim."

MAGAZİN Haberleri

Devrim Özkan'ın bikinili tekne pozları olay oldu!
Şeyma Subaşı'dan kendisiyle dalga geçen fenomene şok çıkış
Defne Samyeli ve kızları Deren ile Derin Talu tatil pozlarını paylaştı
Hande Erçel, Hakan Sabancı ile özel pozlarını paylaştı
Hülya Avşar'dan büyüleyen tatil pozları