İzzet Antebi gerçeği itiraf etti! Şeyma Subaşı ile birlikte olduğu iddia edilmişti...

Mısırlı zengin Mohammed Alsaloussi'den boşanan fenomen Şeyma Subaşı'nın İzzet Antebi ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Antebi iddialara kayıtsız kalmadı ve sessizliğini bozdu.

TV8'in patronu Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Mısırlı zengin Mohammed Alsaloussi ile evlenen Şeyma Subaşı aradığı mutluluğu bulamadı ve boşandı. Boşanmanın ardından bir süre objektiflere yansımayan Subaşı yine ilişkileriyle gündem olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında Muhammed'den boşanan Subaşı, son olarak iş insanı İzzet Antebi'yle anılmıştı. İkilinin bir mekanda görüldüğü iddialarının ardından ortaya çıkan birliktelik haberlerine ilişkin ilk açıklama Antebi'den geldi. Sert tepki gösteren Antebi, Subaşı için 'bahsi geçen şahıs' ifadesini kullandı. 

'Hukuki Olarak Ne Gerekirse Yapacağım'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İzzet Antebi, hakkında çıkan haberlere ilişkin; “Hakkımda bugün çıkan haber tüm detayları ile gerçek dışıdır. Bahsi geçen kişi ile yan yana bile gelmedim, hatta orada olduğundan dahi haberim yoktu. Hiçbir doğruluk payı olmayan bu haber hakkında pek tabii ki hukuki olarak ne gerekirse yapılacaktır. Bu kadar gerçekten uzak bir haber ile insanları meşgul etmek, üzmek, hayatlarını etkilemek bu kadar kolay olmamalı.” ifadelerini kullandı. 

MAGAZİN Haberleri

Kadir İnanır’ın son hali endişelendirdi: Bir yıldır fizik tedavi gören usta oyuncudan üzen görüntü
Sinem Ünsal İle Sevgilisi Berk Cankat'ın Romantik Asansör Pozları Olay Oldu
İspanya’da yeni dizi çeken Can Yaman’ın büyük başarısı
Hülya Avşar oyunculuğa geri dönüyor! Uzun yıllardır setlerden uzaktı
Beren Saat 12 yıl sonra setlere dönüyor