Kızılcık Şerbeti yapımcılarından Sibel Taşçıoğlu'na büyük ayıp

Kızılcık Şerbeti’nde 3 sezon boyunca “Pembe” karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu, dizinin 100. bölüm kutlamasına davet edilmediğini açıkladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde 3 sezon boyunca “Pembe” karakterine hayat veren usta oyuncu Sibel Taşçıoğlu'nun diziden ayrılığı, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı uyandırmıştı.

Taşçıoğlu’nun diziden ayrılığının ardından dizi ekibi, geçtiğimiz bölümle birlikte 100. bölümü kutlamak üzere özel bir etkinlikte bir araya geldi.

GÖZLER PEMBE'Yİ ARADI, TAŞÇIOĞLU ETKİNLİKTE YOKTU

Kutlama yemeğinde dizinin birçok oyuncusu ve yapım ekibi yer alırken, dizide 96 bölüm boyunca yer alan Sibel Taşçıoğlu’nun etkinliğe katılmaması dikkat çekti. Sosyal medyada birçok izleyici, “Pembe” karakterinin yokluğuna dair yorumlarda bulundu ve oyuncunun neden etkinlikte bulunmadığını sorguladı.

BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Tüm bu yorumlar üzerine sessizliğini bozan Sibel Taşçıoğlu, gazeteci Birsen Altuntaş’a konuşarak konuya açıklık getirdi. Ünlü oyuncu, “Evet, kutlama yemeğine davet edilmedim. Yemekte gözlerin Pembe’yi aramasını da anlıyorum ama benim için artık o defter kapandı.” ifadelerini kullandı.

MAGAZİN Haberleri

Sahnesini en önden izledi! Zerrin Tekindor'dan Megastar Tarkan'a övgü yağmuru
Nurgül Yeşilçay, İstanbul'u terk edeceğini açıkladı! Nedenini de açıkladı
Gülseren Budayıcıoğlu'ndan 'Kral Kaybederse' Kral Kaybederse dizisi oyuncularını kızdıracak açıklama!
Ezgi Mola’ya İspanya’da büyük şok! Evini Okupa işgal etti. Peki nedir bu Okupa?
İrem Helvacıoğlu'nun mutlu günü: Bebeğinin cinsiyeti belli oldu