O kız dizisinin başrolü Erkan Petakkaya korkusunu itiraf etti! Yavaş yavaş atlatmış

Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petakkaya dikkat çeken bir itirafta bulundu. Teklif edildiğinde korktum!

Gecce.com'da yer alan bir habere göre; Erkan Petakkaya, Kanal D ekranlarında yayınlanan O kız dizisindeki rolüyle ilgili itiraflarda bulundu.

O Kız’ dizisiyle evlerimize konuk olan Erkan Petekkaya, "Zor bir rolün altından başarıyla kalkıyorsunuz. Bu projeye başlarken nasıl bir zihinsel ve ruhsal yolculuk yaşadınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bu rol teklif edildiğinde çok korktum. “Bu rolü oynayamam” dedim. Ama bir şekilde hem ikna edildim hem de kendimi oynayacağıma ikna ettim. Bıçaksırtı ve zor bir rol. Daha önce oynadığım rollerde kendi içimden, bedenimden bir şeyler çıkarıp, gözlemlerimle, aklımla, yetenek ve öngörümle yaşadıklarımı da birleştirip, bir karakter çıkarabiliyordum. Ama bu çok hassas bir konu."

Sayısız dizi ve filmde rol alan Erkan Petakkaya geçtiğimiz yılda Kırmızı Oda dizisindeki 'Sadi' karakteriyle ekranlara damga vurmuştu. 

MAGAZİN Haberleri

İzmir'e yerleşen Gizem Karaca'dan güldüren paylaşım
Can Yaman yeni dizisiyle dünyayı kasıp kavuracak
Hülya Avşar : Benden daha az para kazanan erkeğe saygı duymam
Çağatay Ulusoy’un yeni filmi ‘Uykusuz Adam’da rol alacak oyuncular belli oldu
Kemal Sunal'sız 25 Yıl... Ali Sunal'ın Mesajı Herkesi Duygulandırdı