O Ses Türkiye'de jüri sürprizi! Ajda Pekkan'ın ardından ikinci isim de ortaya çıktı

Uzun bir bekleyişin ardından O Ses Türkiye'ye dönüş yapmaya hazırlanan yarışmanın jüri kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Daha önce Ajda Pekkan'ın jüri koltuğunda oturacağı iddia edilen programın ikinci jürisi de belli oldu.

Uzun bir bekleyişin ardından O Ses Türkiye'ye dönüş yapıyor. Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8'de yayınlanan yarışmanın jüri koltuğunda kimlerin oturacağı merakla beklenirken, ilk olarak Ajda Pekkan'ın adı öne çıkmıştı. Şimdi ise kulislerden flaş bir haber geldi.

ÇapaMag Magazin'in haberine göre, jüri üyesi olarak düşünülen ikinci isim programda daha önce jürilik yapan Gökhan Özoğuz.

İki efsane ismin aynı programda bir araya gelmesi, yarışmaya büyük bir heyecan katacak gibi görünüyor.

MAGAZİN Haberleri

Rober Hatemo yaşadığı vahim olayı anlattı: Birçok kişi de hak verdi
Selahattin Paşalı ve eşi Lara Paşalı'dan iddialara açıklama var
Murat Boz’dan Sitem Dolu Gülistan Doku Paylaşımı
Demet Akalın'dan, Gülben Ergen'e çok sert 'okul saldırısı' tepkisi
Hakkında gözaltı kararı verilen Cem Adrian'dan İlk Açıklama