O Ses Türkiye'de jüri sürprizi! Ajda Pekkan'ın ardından ikinci isim de ortaya çıktı

Uzun bir bekleyişin ardından O Ses Türkiye'ye dönüş yapmaya hazırlanan yarışmanın jüri kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Daha önce Ajda Pekkan'ın jüri koltuğunda oturacağı iddia edilen programın ikinci jürisi de belli oldu.

Uzun bir bekleyişin ardından O Ses Türkiye'ye dönüş yapıyor. Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8'de yayınlanan yarışmanın jüri koltuğunda kimlerin oturacağı merakla beklenirken, ilk olarak Ajda Pekkan'ın adı öne çıkmıştı. Şimdi ise kulislerden flaş bir haber geldi.

ÇapaMag Magazin'in haberine göre, jüri üyesi olarak düşünülen ikinci isim programda daha önce jürilik yapan Gökhan Özoğuz.

İki efsane ismin aynı programda bir araya gelmesi, yarışmaya büyük bir heyecan katacak gibi görünüyor.

MAGAZİN Haberleri

Aleyna Tilki’den Sert Yanıt: “Halk Gerçeği Her Zaman Bilir”
Pınar Altuğ isyan etti: Savcılığa şikayet etti
Petek Dinçöz'ün son hali olay oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü
CHP oylarıyla seçilip AKP'ye geçen Özlem Çerçioğlu'nun oğlu ünlü oyuncuyla sevgili çıktı
Şarkıcı Hadise'den olay olan bikinili yaz pozu! Bir gören bir daha baktı