Oğlu 'Kaçırılmadım' Demişti... Deniz Uğur'dan Yeni İddia: 'Mahkeme Karar Verdi'

Gazeteci Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, kaçırıldığını iddia ettiği oğlu Poyraz'ın velayeti konusunda yeni bir gelişme yaşandığını iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde evinde düşerek hastaneye kaldırılan gazeteci Reha Muhtar'ın sağlık durumu iyileşirken, ailesi arasındaki kavga devam ediyor. Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, oğlunun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Ancak bu iddia, Nilüfer'in ve oğlu Poyraz'ın açıklamaları ile reddedilmişti.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, tedavisine Maslak Acıbadem Hastanesi’nden devam edilen Reha Muhtar uyandırıldı. Muhtar’ın sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi.

'Oğlum Bana Teslim Edilecek'

Muhtar'dan olan 15 yaşındaki oğlunun, şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia eden ve oğlunun bu durumu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla reddetmesine rağmen şikayette bulunan Deniz Uğur da yeni bir açıklama yaptı.

Uğur, "Aile Mahkemesi derhal fiilen çocuğumun bana teslim edilmesine karar vermiştir. Süreç adli makamların kontrolünde devam etmektedir" diyerek oğlunun kendisine verilmesini istedi.

İlgili Haberler

Poyraz Kaçırıldı mı? Reha Muhtar'ın Kızı Ayşe Nazlı Sessizliğini Bozdu

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu çift Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy çiftinin bebeği oldu
Burak Özçivit, 30 daire aldığı iddialarını yalanladı
Büyük bir aşkla evlenmişlerdi! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan boşandı
Seren Serengil İstanbul'u terk ediyor! Gideceği yeri açıkladı
Tepkiler üzerine Hadise geri adım attı! UNICEF ile bağını sonlandırdı